Du visar för närvarande Håruppsättning bröllop
Håruppsättning bröllop

Håruppsättning bröllop

I de allra flesta fall är det bruden som lägger ner mest tid, pengar och funderingar på sitt hår.
Brudgummen brukar kosta på sig en klippning och sedan får det vara bra.
håruppsättning bröllop
Är det en klippning som gäller för brudgummen så tänk på att klippningen bör göras minst en vecka innan bröllopet. Detta beror givetvis på vilken frisyr man har, men en inte alltför kortklippt frisyr ser i regel naturligare och bättre ut med en eller två veckors utväxt än alldeles nyklippt. Se bara till att inte prova en ny spännande frisyr veckan innan bröllopet!

För bruden brukar det dock se lite annorlunda ut.
Långt eller kort hår? Lockigt eller precis spikrakt?
Det spelar egentligen ingen roll vilken typ av hår man har, det finns vackra frisyrer för alla hår, och urvalet av hårprydnader är i det närmaste oändligt! Du kan välja mellan tiaror, kronor, pärlor, blommor, kammar, diadem osv. osv…
Dessutom finns det ju löshår i alla tänkbara längder, färger och strukturer att ta till hjälp!

Att bestämma hur man vill ha sitt hår kan vara svårt eftersom möjligheterna är så många. Det viktigaste är i alla fall att tänka på vem man är och förstärka den egna personligheten med passande accesoarer.
Att göra en konstfärdig uppsättning av löshår och blommor är oerhört vackert, men är man en busigt kortklippt tjej, så kanske det passar bättre med en vacker tiara . Det är ju roligt om man känner igen sig själv på sina bröllopsfoton!

Om du vill få håret i ordninggjort på salong så ska du vara tidigt ute!
Det kanske måste till både klippning, toning och provuppsättning innan den stora dagen, och duktiga frisörer brukar ha långa väntetider.

Om du inte redan har en speciell frisör du brukar gå till bör du jämföra olika frisörer innan du bestämmer dig för var du vill gå.
Inte bara priset spelar roll, titta på bilder på brudfrisyrer de gjort tidigare, och sortera bort dem vars stil inte passar dig.
Fråga också om vad som ingår i priset, minst en provuppsättning behövs!

Lämna ett svar